Her kan du læse hvordan Miranova indsamler og behandler oplysninger om dig. Nærværende gælder personoplysninger, som du afgiver til os, eller som du indtaster på vores hjemmeside: www.miranova.dk. Miranova er dataansvarlig for dine personoplysninger. Du kan henvende dig gennem følgende oplysninger:

  1. Ejeroplysninger

Dette website ejes og vedligeholdes af:

Miranova Fondsmæglerselskab A/S
Gyngemose Parkvej 50
2860 Søborg

Tlf. +45 32 15 14 14
kontakt@miranova.dk
Cvr.nr: 34689733

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet– Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du benytter vores site, og derfor gemmer vi dine præferencer.
  • Trafikmåling – Ved at måle den trafik, der er på vores site, ved vi, hvor mange der besøgende vi har. Det er vigtigt, så vi kan sørge for, at vores servere kan holde til trafikken, og samtidig kan vi dokumentere det overfor eventuelle annoncører.
  1. Cookies
    Vi anvender cookies til ovenstående formål. En cookie består af en tekstfil, der bliver lagret i din browser. Den har til formål at kunne genkende dén enhed, du besøger vores site med – og husker altså hvordan du har ageret, sidst du besøgte vores side. Vi gemmer ingen personlige oplysninger, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Hvor lang tid fungerer cookies?
En cookie bliver slettet af sig selv, når der er gået et bestemt antal måneder. Hver gang du besøger vores site, fornyes udløbsfristen.

2.2 Hvordan sletter jeg cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website?
Vi indsamler data, så vi kan føre statistik over, hvor mange der besøger vores side, så vi bl.a. kan sikre, at vores servere kan holde til det og forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Samtidig indsamler vi oplysninger omkring køn, alder og geografi, så vi kan opbygge en bredere forståelse af vores målgruppe og derved tilbyde et bedre produkt samt en bedre service.

2.5 Trafikmåling via Google Analytics
Vi anvender cookies fra Google Analytics, så vi kan måle, hvor meget trafik der er på vores website.

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du klikke her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    1. Sådan indsamler og bruger vi personoplysninger
      Vi giver aldrig personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du selv giver et helt konkret og udtrykkeligt tilsagn hertil. Vi samler heller aldrig personoplysninger, medmindre du selv har givet os oplysningerne i forbindelse med en registrering.Vi indsamler kun de personoplysninger, du selv indtaster på vores hjemmeside:
  • E-mail
  • Navn
  • Adresse, postnummer og by
  • Telefonnummer

Formålet med at indsamle oplysningerne er, hvis du ønsker at blive kontaktet af os, eller hvis du har bedt om, at vi sender dig e-mails med markedsføring (nyheder om investering og tilbud om vores ydelse).

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f – at forfølge en legitim interesse.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. De personlige oplysninger bliver gemt på computere, der har begrænset adgang, og de er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt samt under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, du afgiver dine personlige oplysninger.

Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles. Dog vil vi altid skilte med eventuelle rettelser – de vil kunne findes på denne side, såfremt der sker ændringer.

Dine personlige oplysninger kan ses af eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne i vores IT-systemer. Vi anvender eksterne systempartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af miranova.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.2 Dine rettigheder

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig og til hvilket formål registeringen tjener, og det får du ved at kontakte os. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver rettet eller blokeret. Du kan også til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, såfremt dette ønskes. Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger. Klagen skal indgives til Datatilsynet.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. Har du givet dine personoplysninger i en kontaktformular slettes dine data senest 5 år efter indtastning, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. E-mails du har sendt til os med personlige oplysninger såsom dit navn og telefonnummer slettes automatisk og senest 10 år efter vi har modtaget dem.