100% GENNEMSIGTIG FORMUEPLEJE

FÅ KVALIFICERET RÅDGIVNING OM FORMUEPLEJE

Sådan får du mest ud af din opsparede formue

Miranova arbejder uafhængigt af banker, foreninger og tjener ikke på kurtage, provisioner og andre indirekte omkostninger. Vi har en åben agenda, når vi laver formueforvaltning.

Sådan investerer vi dine penge

Modsat størstedelen af de danske banker placerer vi typisk vores kunders opsparing i de ekstremt billige og konkurrencedygtige fonde kaldet ETF’er.

Læs om vores investeringsmetode

Hvorfor vælger vi ETF’er?

Undersøgelser viser, at afkastet stiger op til flere procent om året med ETF’er frem for aktivt forvaltede investeringsforeninger.

Læs om investering i ETF’er

“Jeg har været hos Miranova i et par år, og jeg er yderst tilfreds med den service, og det resultat Miranova bringer os. Jeg værdsætter den uafhængige rådgivning, og det passer mig rigtig godt at have fået fjernet fokus fra investeringerne.”

- Lars Banke

“Jeg blev ringet op af Nordea forleden, som spurgte om vi ikke skulle i gang igen. Og så svarede jeg: Tak for tilbuddet, men det har jeg simpelthen ikke råd til (!!)”

- Allan

“Det jeg er mest glad for ved mit skifte til Jer er, at min portefølje helt klart har fået mindre risiko end tidligere, og at min eksponering til fx obligationer er blevet mere intelligent end blot en bunke Mærsk virksomhedsobligationer…derudover er jeg blevet ret tonedøv over for alle de analyser, der beskriver hvad der sker her og nu, som man “bør” handle på…”

- Kristian

Vi får din formue til at vokse

Her kan du se de seneste års afkast efter omkostninger og honorar. Afkastet afhænger af andelen af aktier i din portefølje – altså hvilken risiko du er villig til at løbe. Klik på en af sammensætningerne for at se afkastet.

RISIKOBESKRIVELSE

Klik her for at se en beskrivelse af risikoforholdene for en portefølje med 30% aktier og 70% obligationer. Tidligere afkast kan ikke anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast. Afkastene er beregnet i danske kroner og konverteret fra USD og EUR – afkast kan stige eller falde som følge af udsving i valutakurser. Du kan desuden læse mere om forudsætningerne for beregning af afkast ved at klikke her.

LÆS MERE OM AFKASTET