Julen står for døren, og vi ser frem til at puste lidt ud og slappe af sammen med vores nærmeste.

Vi vil gerne benytte anledningen til at sig tak for året og dele nogle tanker og vinkler med jer, som vi ellers sjældent gør.

Vi har i årets løb delt vores investeringsovervejelser med jer i blogs og artikler i pressen. Men, som I hyppigt spørger om, ”Hvordan går det i Miranova”?

Det korte svar er: Det går godt! Vi hæfter os først og fremmest ved, at langt de fleste kunder er her i mange år. Det er vi meget stolte af og taknemmelige for. Vi glæder os over, at stadig flere investorer beder Miranova om at passe på deres investeringer, hvor vi i dag forvalter mere end 5 milliarder kroner for 600 kunder. Vi siger mange tak for, at I henviser familie, venner og netværk. Bliv endelig ved med det! Vi vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til jeres tillid.

Vi arbejder altid på at gøre vores ydelse bedre. Vi skulle selvfølgelig ønske, at vi kunne styre markederne… Men vi kan i hvert fald lægge os i selen og forbedre det, vi kan styre: kontakten med jer, rådgivningen, rapporteringen, samarbejdet med depotbankerne Nordnet og Saxo Bank, hjemmesiden, Miranova-portalen og meget andet. Vi har åbnet et kontor i Næstved for at være tættere på jer, og vi har en vision om flere kontorer rundt i landet. Uafhængig formueforvaltning har fortsat et enormt potentiale i Danmark, hvor bankerne synes at være en uudtømmelig kilde af lidet flatterende historier fra finansbranchen. Der er et alternativ.

Jakob, Emil og Troels er nye ansigter i Miranova i år. Vi har hermed øget kapaciteten hvad angår rådgivning, handelsbordet samt alt det administrative der følger med, når man driver en virksomhed underlagt Finanstilsynets omfattende regelsæt, så I opnår den største tryghed og samme service samtidig med at Miranova vokser.

 

Vi er ikke meget for prognoser, men…

Vi forventer, at 2021 bringer hvad investeringsbranchen altid har været god til: Massiv reklame for investeringsprodukter og markeder med høje afkast i det forgangne år. Naturligvis med den sædvanlige notits med verdens mindste bogstaver om, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast. Det har alle dage været lettere at sælge gårsdagens vindere end at insistere på at klappe hesten og undlade at jagte det hotte, der allerede er drønet kraftigt op. Det giver vi os ikke på! Risikospredning er sund fornuft, særligt når det inkluderer markeder, der fortsat er attraktivt prissat.

I 2021 ser vi frem til igen at afholde gode Investoraftener, når det er sikkert og trygt at gennemføre. Den tid, den glæde.

Du ønskes en glædelig jul og et rigtig godt nytår!

 

Venlig hilsen

Jakob                                                        Rune
Kunde- og Salgsdirektør                       Administrerende direktør