Oliver West

Mit navn er Oliver, jeg har en akademisk baggrund som cand.oecon fra Aarhus Universitet og har arbejdet med business controlling samt aktier og investering i danske finansielle institutioner, før jeg kom til Miranova. I min rolle som porteføljemanager har jeg blandt andet ansvaret for implementering og eksekvering af vores investeringsstrategi samt risikostyring på daglig basis.

Som universitetsøkonom er jeg tidligere tit blevet drillet lidt med at være hårdt ramt af universitets-syndromet. Det vil sige, at jeg trives bedst med ikke at aflevere mine ting,  før jeg er helt sikker på, at de er godkendt og i orden. I stedet for sætte kvantitet over kvalitet og forsøge at ryste tendensen af mig, har jeg som porteføljemanager mulighed for at udnytte mine naturlige perfektionistiske egenskaber, hvilket jeg tror, kunderne også sætter pris på.

Det er trods alt deres penge, det drejer sig om.

Personligt er det en fornøjelse for mig hver dag igennem mit arbejde at være med til at udbrede kendskabet til en investeringsstrategi, som er baseret på gennemtestede videnskabelige resultater og fakta.

Kontakt Oliver:
Tlf.: +45 22 51 46 23
Email: oliver@miranova.dk