Rune Wagenitz Sørensen

Jeg startede Miranova (under andet navn) tilbage i 2008. Jeg arvede nogle penge efter mine forældre, der gik bort i en tidlig alder og tog chancen for at realisere drømmen om min egen virksomhed. Jeg har investeret hele arven på at få en forretning op at stå, hvor målet er, at danskerne får mere ud af deres opsparing.

Det gik hurtigt op for mig, at det var – og er – inden for investering, at der er størst potentiale for at forbedre. Masser af handler udløser store omkostninger, der ikke er i kundernes interesse. Den finansielle branche tryllebinder investorer med drømme om høje afkast og frihed, men afkastene halter, og det er svært at gennemskue. Det kan gøres meget bedre, og det er jeg med til. Ikke mindst for de mennesker som investerer på egen hånd og som kan få meget mere ud af deres penge.

Jeg skal kunne se mig selv i øjnene hver dag og være stolt over den service, vi leverer i Miranova. Derfor er der kun en vej, og det er at lave formuepleje uvildigt uden henvisningsprovisioner og til lavest mulige omkostninger for de mennesker vi hjælper. Og så sætter jeg naturligvis min egen pension og opsparing i de investeringsfonde, som vi anbefaler vores kunder. Jeg er uddannet cand. merc. i finansiering (cand. merc. AEF).

Kontakt Rune:
Tlf.: +45 20 88 79 95
Email: rune@miranova.dk

Få mest muligt ud af dine investeringer og pensioner med tillidsfuld, personlig og 100% uvildig formuepleje

Hvis du vil have mest muligt ud af dine investeringer, din pensionsopsparing og din formue i det hele taget, er det afgørende, at du får kvalificeret rådgivning om det, der er bedst for dig i din specifikke situation.
Kontakt os og få en uforpligtende snak